Belher

Despre Belher

Primul si cel mai complet magazin online din Romania dedicat extensiilor si perucilor din par natural Remy – Calitate Premium! Produsele comercializate pe belher.ro sunt recomandate de hairstylisti de top din care amintim Saloanele Geta Voinea, Getts, Cristi Pascu, Adonis Enache si preferate de majoritatea persoanelor publice din Romania cum ar fi Delia, Ruby, Alina Eremia, Lavinia Parva, Sore etc., dar si de cei mai importanti influenceri si bloggeri din domeniu: Alina Ceusan, Fabulous Muses, Cudeea, Sinziana Sooper, Laura Giurcanu etc.

Vizitand magazinul veti gasi:

  • Extensii din par natural Remy si din par sintetic: extensii clip-on, extensii tape-on (banda adeziva), extensii flip-in, tresa one piece, extensii microring, extensii nanoring, extensii cheratina, extensii cusute.
  • Cozi atasabile par natural si fibra sintetica, Cocuri atasabile, bretoane par natural si fibra sintetica, coronite impletite.
  • Peruci par natural si fibra sintetica. – Accesorii extensii si produse ingrijire extensii, etc

Halloween Belher 2021

30 Octombrie

Pregateste-te de Halloween cu perucile perfecte! In perioada 22-31.10 toate perucile beneficiaza de reducere in campania Halloween pe baza de cod BELWEEN15.
Profita si tu! In promotie extensii din par natural Remy si din par sintetic: extensii clip-on, extensii tape-on (banda adeziva), extensii flip-in, tresa one piece, extensii microring, extensii nanoring, extensii cheratina, extensii cusute.

Black Friday Belher 2021

26-30 Noiembrie

Belher Black Friday se anunță unic, cu promoții mai mari ca niciodată! Reduceri de până la 70% la o vastă gamă de produse (peruci, extensii, cozi, accesorii, aparate de coafat, etc.)