Despre Belher
Belher
Primul si cel mai complet magazin online din Romania dedicat extensiilor si perucilor din par natural Remy - Calitate Premium! Produsele comercializate pe belher.ro sunt recomandate de hairstylisti de top din care amintim Saloanele Geta Voinea, Getts, Cristi Pascu, Adonis Enache si preferate de majoritatea persoanelor publice din Romania cum ar fi Delia, Ruby, Alina Eremia, Lavinia Parva, Sore etc., dar si de cei mai importanti influenceri si bloggeri din domeniu: Alina Ceusan, Fabulous Muses, Cudeea, Sinziana Sooper, Laura Giurcanu etc.

Vizitand magazinul veti gasi:
- Extensii din par natural Remy si din par sintetic: extensii clip-on, extensii tape-on (banda adeziva), extensii flip-in, tresa one piece, extensii microring, extensii nanoring, extensii cheratina, extensii cusute.
- Cozi atasabile par natural si fibra sintetica, Cocuri atasabile, bretoane par natural si fibra sintetica, coronite impletite.
- Peruci par natural si fibra sintetica. - Accesorii extensii si produse ingrijire extensii, etc
Campanii reduceri Belher în 2020
Blackfriday
13 - 29 Noiembrie
Belher Blackfriday

70%

Belher Black Friday 2020 se anunță unic, cu promoții mai mari ca niciodată! Reduceri de până la 70% la o vastă gamă de produse (peruci, extensii, cozi, accesorii, aparate de coafat, etc.)

Click și Vezi Oferte

Halloween
28 - 31 Octombrie
Belher Halloween

15%

Pregateste-te de Halloween cu perucile perfecte! In perioada 22-31.10 toate perucile beneficiaza de reducere in campania Halloween pe baza de cod BELWEEN15.
Profita si tu!
In promotie extensii din par natural Remy si din par sintetic: extensii clip-on, extensii tape-on (banda adeziva), extensii flip-in, tresa one piece, extensii microring, extensii nanoring, extensii cheratina, extensii cusute.

Click și Vezi Oferte

Alte campanii Cosmetice în 2020

BottegaVerde

Blackfriday
26 - 30 Noiembrie

BottegaVerde black friday

Black Friday aduce cele mai mari reduceri din an la  BottegaVerde! Acum ai reduceri de pana l… Citește tot...

78%

Notino

Blackfriday
26 - 30 Noiembrie

Notino black friday

Super REDUCERI de până la 70% la parfumuri originale, cosmetice pentru îngrijirea tenul… Citește tot...

70%

Esteto

Blackfriday
26 - 30 Noiembrie

Esteto black friday

Reduceri de pana la 80% la Cosmetice & Parfumuri, Carti, Jucarii, Ceasuri & Bijuterii, Home… Citește tot...

80%