Despre Cerceicopii
Cerceicopii
Cerceicopii este un magazin online care comercializeaza cercei din aur superbi, cu sistem de inchidere conceput special pentru protectia copiilor. Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea.

Cerceii sunt din aur alb sau galben de 14K sau 18K, produsi in Spania, potriviti pentru toate varstele incepand cu bebelusi si pana la adolescenta. Cele mai apreciate sunt seturile mama fiica care contin doua perechi de cercei din acelasi model de dimensiuni diferite, unul pentru mama, iar celalalt pentru fetita.

Toti cerceii comercializati sunt verificati la Directia de metale pretioase pentru conformitatea materialului si fiecare pereche livrata este insotita de un certificat de garantie.
Campanii reduceri Cerceicopii în 2020
Blackfriday
20 - 27 Noiembrie
Cerceicopii Blackfriday
Profita de promotiile de Black Friday cu reduceri intre 20 si 27 noiembrie la toate modelele de cercei!
Cercei din aur de 14k, 18k sau 24K cu pietre semipretioase sau zirconia si sistem special de prindere pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor pentru micuti.

Click și Vezi Oferte

Alte campanii Bijuterii în 2020

SaraTremo

Blackfriday
02 - 30 Noiembrie

SaraTremo black friday

SaraTremo a dat startul reducerilor de Black Friday! Preturile sunt imbatabile, discounturile sunt … Citește tot...

70%