Se stie data lansarii oficiale Office 2021

Office 2021 va fi livrat alaturi de LTSC si Windows 11 pe 5 Octombrie

Urmatoarea versiune pentru consumatori a Office 2021 va fi disponibila in aceeasi zi cu Windows 11, a dezvaluit Microsoft.

Intr-o postare pe blog, compania a adaugat ca urmatoarea versiune a Office LTSC va fi, de asemenea, oferita imediat atat pentru Windows, cat si pentru macOS.

De cand au anuntat lansarea Office 2021 la inceputul acestui an, atat pentru Windows, cat si pentru macOS, utilizatorii au dorit sa afle cand va aparea actualizarea si ce ar presupune aceasta.

Un aspect nou a fost unul dintre cele mai mari zvonuri pentru urmatoarele versiuni atat de Windows, cat si de Office, mai ales ca interfata Ribbon, introdusa pentru prima data in 2007, a devenit invechita, cu o supraincarcare de caracteristici care a provocat confuzie pentru unii utilizatori.

Compania a prezentat noul aspect pentru Word, Excel, PowerPoint, OneNote si Outlook anul acesta, dar cu o data de lansare stabilita, companiile se pot pregati pentru actualizare.

Office 2021 si LTSC vor fi disponibile in curand

Optiunea Microsoft Office LTSC (Long Term Servicing Channel) este pentru operatiuni comerciale care, din orice motiv, nu isi pot actualiza software-ul frecvent sau chiar deloc, fie din necesitate practica, fie din conformitate cu alte reglementari.

In timp ce versiunea din 5 Octombrie pentru Office 2021 a fost mentionata pe blog, Jared Spataro, vicepresedinte corporativ pentru Microsoft 365 a anuntat ca cea mai noua versiune de Office LTSC este disponibila atat pentru Windows, cat si pentru macOS.

„stim, de asemenea, ca unii clienti nu sunt pregatiti sa se mute in cloud.

Ne mentinem angajamentul de a sprijini clientii nostri si aceste scenarii.

La inceputul acestui an, am avut o previzualizare a Microsoft Office Long Term Servicing Channel (LTSC) pentru Windows si macOS.

Astazi anuntam disponibilitatea generala a urmatoarei versiuni perpetue a Office pentru clientii comerciali si guvernamentali.”

La fel ca versiunile anterioare, Office LTSC va fi oferit cu o licenta permanenta, bazata pe dispozitiv (PC sau laptop), pentru cei fara acces la cloud.

Anuntarea disponibilitatii acestui program si Office 2021 pentru consumatori inseamna ca atat utilizatorii, cat si organizatiile se pot pregati pentru actualizarea majora pe masura ce se apropie 5 octombrie, alaturi de Windows 11.