SensoDays

Despre SensoDays

SensoDays este magazinul Home & Deco cu cea mai competenta oferta de branduri premium pentru intreaga casa (Baie, Bucatarie, Dormitor sau Living).
Gasesti pe SensoDays o parte dintre cele mai renumite case de design din lume, cei mai buni producatori, cele mai premiate colectii. Nume ca Missoni, Tommy Hilfiger, Kartell, Descamps stau alaturi de Hangrohe, Villeroy & Boch, Schott Zwiesel , Zwiesel 1872, Max Benjamin, Steinberg, Ideal Standard, Roca.

SensoDays ofera servicii complete: livrare prin curier pe oriunde in Romania, transport gratuit, plata in rate, retur in 90 zile pentru produsele selectionate.

Black Friday SensoDays 2020

13-15 Noiembrie

Produse pentru casa de 5* la preturi de 3*! Participa la promotia de Black Friday peste 10000 de produse din toate categoriile cu articole pentru casa, cu discounturi semnificative. Alaturi de promotiile din categoriile Bucatarie, Baie, Living & Decoratiuni, anul acesta sunt prezente in promotie categorii noi (Canapele de piele handmade, Gresie si Faianta) si branduri noi (Missoni Home, Max Benjamin, LSA International, Zwiesel, Iris Ceramica, Diesel Living, Gamma Arredamenti).